Ontbijt service

Het ultieme begin van de dag, wakker worden bij zonsopgang en daarna verrast te worden met een ontbijtje dat kan bij Peets foodtruck. 

Ontbijtjes gaan vanaf 2 personen en voor grote groepen kunnen wij met de keet bij u op locatie  een uitgebreid ontbijtbuffet leveren. Ontbijtjes classic tot zeer luxe te leveren altijd vers, en ruim assortiment met hartige hapjes en zoete hapjes of met champagne, bonbons of andere cadeaus naar u wens.

Ook bezorgen we bij u aan huis

Ook voor feestdagen kunt u terecht bij ons voor ontbijtjes zoals Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag, Pasen, Pinksteren en de Kerstdagen. 

Wilt u meer informatie of wilt u een ontbijt bestellen neem gerust contact met ons op en kijk op deze site voor de prijzen en mogelijkheden.

Lunch

Ook voor een heerlijke lunch kunt u terecht bij Peets foodtruck.

Lunchen is 1 van de belangrijkste maaltijden gedurende de dag. Het geeft u energie en een welverdiende break daarom bereiden wij luxe belegde broodjes/wraps en maken wij complete lunches met soep en fruit ook handig voor als u moet overwerken of wat dacht u van warme en koude hapjes bij u borrel ook daar kunt u bij ons zijn. Wij spelen in op de behoefte van de klanten, bedrijven, scholen en instellingen. Wij zorgen voor een goeie service zoals op tijd bezorgen, dagelijks vers bereid en mooi ingepakt. 

Voor meer informatie over u lunch kunt u met ons contact opnemen.

Volg @peetsfoodtruck op instagram

Ons volgen Instagram did not return a 200.

Vragen? Stel ze gerust

reserveren